DR. OETKER CASA DI MAMA QUATTRO FORMAGGI: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza met een dunne bodem en een luchtige knapperige rand. Rijkelijk belegd met tomatensaus, mozzarella, Edammer-, Emmentaler- en blauwaderkaas, diepvries.
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, water, 10% gezeefde tomaten, 7,4% mozzarella kaas, 7,4% Edammer kaas, slagroom, 5,2% tomatenconcentraat, 2,9% Emmentaler kaas, bakkersgist, palmvet, suiker, zout, 0,6% blauwschimmelkaas, basilicum, voedingszuren (calciumfosfaten, calciumcitraten), gerstemoutextract, raapzaadolie, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel), gemodificeerd zetmeel, dextrose, oregano, specerijen.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    217 kcal
  • Energie (kJ)
    911 kJ
  • Vetten
    7,6 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    4,9
  • Koolhydraten
    27,0 g/100 g
  • Vezels
    1,8 g/100 g
  • Suikers
    3,3 g/100 g
  • Eiwitten
    9,4 g/100 g
  • Zout
    1,20 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    410 g
  • Energie per portie
    890 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    3 735 kJ
  • Vetten per portie
    31,2 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    20,1 g
  • Koolhydraten per portie
    110,7
  • Suikers per portie
    13,5 g
  • Vezels per portie
    7,4 g
  • Eiwitten per portie
    38,5 g
  • Zout per portie
    4,92 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden: