Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingPizza met varkensgehakt en tomaat
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenPizzabodem [tarwebloem (tarwebloem, meelverbeteraar (E300)), water, tomatenpuree 15%, olie uit afvallen van olijven, zout, gist), bolognesesaus 30% [varkensvlees 26%, tomatenpulp 25%, water, tomatenpuree 15%, groenten (ui, wortel), aroma, olijfolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen, zout, kruiden, stabilisatoren (E410, E412, E407)], mozzarella (melk), rijstzetmeel.
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie207 kcal
-
Energie (kJ)871 kJ
-
Vetten5,2 g/100 g
-
Verzadigde vetten2,5
-
Koolhydraten30,0 g/100 g
-
Vezels2,1 g/100 g
-
Suikers1,9 g/100 g
-
Eiwitten9,3 g/100 g
-
Zout1,10 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte500 g
-
Energie per portie1 035 kcal
-
Energie per portie (kJ)4 355 kJ
-
Vetten per portie26,0 g
-
Verzadigde vetzuren per portie12,5 g
-
Koolhydraten per portie150,0
-
Suikers per portie9,5 g
-
Vezels per portie10,5 g
-
Eiwitten per portie46,5 g
-
Zout per portie5,50 g