AH (ALBERT HEIJN) MARGHERITA: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Pizza met 7,4% edammer en 7,4% mozzarella, diepvries
  • Biologisch
    Nee
  • Oude Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, tomatenpuree, melk, water, raapolie, gist, zout, suiker, zetmeel (aardappel, tarwe), specerijen, kruiden, zuursel, vegetarisch stremsel.

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    238 kcal
  • Energie (kJ)
    1 001 kJ
  • Vetten
    8,3 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    2,3
  • Koolhydraten
    30,0 g/100 g
  • Vezels
    2,6 g/100 g
  • Suikers
    4,5 g/100 g
  • Eiwitten
    9,6 g/100 g
  • Zout
    0,83 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    270 g
  • Energie per portie
    643 kcal
  • Energie per portie (kJ)
    2 703 kJ
  • Vetten per portie
    22,4 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    6,2 g
  • Koolhydraten per portie
    81,0
  • Suikers per portie
    12,2 g
  • Vezels per portie
    7,0 g
  • Eiwitten per portie
    25,9 g
  • Zout per portie
    2,24 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen