Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingBanketbakkersdessert samengesteld uit een gearomatiseerde mascarponebereiding 68,8% en een luchtige biscuit doordrenkt met koffiesaus 22,2%, bestrooid met cacao,
-
BiologischNee
-
Geëtiketteerd nettogewicht360 g
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenWater, glucosestroop, luchtige biscuit 7,7% (tarwebloem, hele eieren van hennen met vrije uitloop 2,9%, suiker, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, rijs- middelen: difosfaten en natriumcarbonaten), mageremelkpoeder, kokosolie, mascarpone 5% [gepasteuriseerde room, gepasteuriseerde volle melk, zuurteregelaar: melkzuur (bevat melk)], eieren van hennen met vrije uitloop 4,8%, suiker, lactose, Marsalawijn 1,3%, alcohol, cacaopoeder 1,1%, vezel van citrusvruchten, oploskoffie 0,5%, verdikkingsmiddel: carrageen, natuurlijke aroma's (bevat melk, eieren), melkeiwitten, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, koffie-extract, Alcoholgehalte: 1,5%,
-
Nettogewicht4 x 90g
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie231 kcal/100 g
-
Energie (in kJ)967 kJ/100 g
-
Vetten8,7 g/100 g
-
Verzadigde vetten7,0 g/100 g
-
Koolhydraten30,0 g/100 g
-
Vezels1,5 g/100 g
-
Suikers20,0 g/100 g
-
Eiwitten4,3 g/100 g
-
Zout0,16 g/100 g