Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingGevulde verse eierdeegwaar met basilicum en Parmigiano Reggiano
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenVulling 63% (ricotta 13,7% [wei (melk) (dierlijk), room (melk), zout, zuurteregelaars: citroenzuur en melkzuur], water, basilicumextract 7,6% [basilicum 6,7%, zonnebloemolie, zout, zuurteregelaar: E500], Parmigiano Reggiano kaas 5,9% [rauwe melk, zout, dierlijk stremsel], weipoeder [melk] [dierlijk], plantaardige nog oliën [zonnebloem, volledig geraffineerde soja, maïs, koolzaad, in wisselende verhoudingen], scharreleiwit, extra vierge olijfolie, zonnebloempitten 2,5%, aardappelvlokken, maïszetmeel, aardappelvezel, hennepzaad, zout, knoflook), pasta 37% (tarwebloem, scharrelei 10,5%, harde tarwegriesmeel).
-
Nettogewicht250 g
-
CategoriePesto
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie271 kcal/100 g
-
Energie1 138 kJ/100 g
-
Vetten12,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten3,4 g/100 g
-
Koolhydraten30,0 g/100 g
-
Vezels1,7 g/100 g
-
Suikers3,2 g/100 g
-
Eiwitten10,0 g/100 g
-
Zout1,75 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie339 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 423 kJ
-
Vetten per portie15,0 g
-
Verzadigde vetzuren per portie4,3 g
-
Koolhydraten per portie37,5 g
-
Suikers per portie4,0 g
-
Vezels per portie2,1 g
-
Eiwitten per portie12,5 g
-
Zout per portie2,19 g