Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingGlutenvrije verse eierdeegwaar met ricotta en spinazie
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
Ingrediëntenpasta 50% (zetmeel [aardappel, maïs], scharrelEI 12,3%, water, rijstmeel, boekweitmeel, plantaardige vezels [psyllium, erwt, maïs], gistextract, verdikkingsmiddel: E412, extra vergine olijfolie, natuurlijke aroma's, azijn), vulling 50% (ricotta kaas 29,1% [wei (MELK) (dierlijk), zout, zuurteregelaar: citroenzuur], spinazie 5,8%, paneermeel [maïsmeel, maïs, zonnebloemolie, zout, gekaramelliseerde suiker], lactose [MELK], magere MELKpoeder, geraspte kaas [gepasteuriseerde MELK, zout, microbieel stremsel], gesteriliseerde room [MELK], zout, nootmuskaat).
-
Nettogewicht250 g
-
CategorieSpinazie en kaas
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie219 kcal/100 g
-
Energie923 kJ/100 g
-
Vetten4,9 g/100 g
-
Verzadigde vetten3,4 g/100 g
-
Koolhydraten35,2 g/100 g
-
Vezels2,6 g/100 g
-
Suikers3,4 g/100 g
-
Eiwitten7,2 g/100 g
-
Zout0,84 g/100 g