Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVerse pasta op basis van ei met artisjokken
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenArtisjokken (28% op het afgewerkt product), griesmeel van harde TARWE, EIEREN (11% op het afgewerkt product), ricotta (MELKwei, zout, zuurcorrector: melkzuur), paneermeel (bloem van zachte TARWE, zout, gist), aardappelvlokken (gehydrateerde aardappelen), zonnebloemolie, aroma, zout, kaas Grana Padano (MELK, zout, stremsel, bewaarmiddel: lysozyme van El), petertselie, look, peper.
-
Nettogewicht250 g
-
CategorieGroenten
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie253 kcal/100 g
-
Energie1 062 kJ/100 g
-
Vetten9,8 g/100 g
-
Verzadigde vetten2,7 g/100 g
-
Koolhydraten32,0 g/100 g
-
Vezels2,8 g/100 g
-
Suikers2,4 g/100 g
-
Eiwitten7,9 g/100 g
-
Zout1,54 g/100 g
Voedingswaarde per portie
-
Portiegrootte125 g
-
Energie per portie316 kcal
-
Energie (in kJ) per portie1 328 kJ
-
Vetten per portie12,3 g
-
Verzadigde vetzuren per portie3,4 g
-
Koolhydraten per portie40,0 g
-
Suikers per portie3,0 g
-
Vezels per portie3,5 g
-
Eiwitten per portie9,9 g
-
Zout per portie1,93 g