BERTAGNI RAVIOLI MET GORGONZOLA EN WALNOTEN: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta met een vulling van Gorgonzola en walnoten.
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Vulling (63%): mozzarella saus (water, mozzarella kaas (melk), maïsmeel, zout), ricotta (melkwei, room (melk), zout), Gorgonzola BOB kaas 16% (10% in het afgewerkte product) (melk), melweipoeder, zonnebloemolie, walnoten 5% (3,1% in het afgewerkte product), maïszetmeel en aardappelvezel, zout. Pasta (37%): tarwebloem, eieren 28,5% (10,5% in het afgewerkte product), griesmeel van harde tarwe.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Vulling met kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    276 kcal/100 g
  • Energie
    1 155 kJ/100 g
  • Vetten
    13,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    4,2 g/100 g
  • Koolhydraten
    29,0 g/100 g
  • Vezels
    Niet vermeld
  • Suikers
    4,0 g/100 g
  • Eiwitten
    11,0 g/100 g
  • Zout
    1,50 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    345 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 444 kJ
  • Vetten per portie
    16,3 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    5,3 g
  • Koolhydraten per portie
    36,3 g
  • Suikers per portie
    5,0 g
  • Vezels per portie
    Niet vermeld
  • Eiwitten per portie
    13,8 g
  • Zout per portie
    1,88 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen