BERTAGNI GIRASOLI MET KAAS EN PEPPER: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta met een vulling van kaas en pepper.
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Vulling (55%): ricotta 48% {26,4% in het afgewerkte product) (melkwei, room (melk), zout), room (melk), Pecorino Romano BOB 13% {7,1% in het afgewerkte product} (melk), lactose, maïszetmeel, rijstmeel, zwarte peper 0,5% {0,2% in het afgewerkte product}, citroensap. Pasta (45%): tarwebloem, eieren 21% (9,4% in het afgewerkte product), griesmeel van harde tarwe, water, zwarte peper 1,5% {0,6% in het afgewerkte product).
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Vulling met kaas

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    271 kcal/100 g
  • Energie
    1 138 kJ/100 g
  • Vetten
    11,0 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    6,8 g/100 g
  • Koolhydraten
    32,0 g/100 g
  • Vezels
    Niet vermeld
  • Suikers
    6,8 g/100 g
  • Eiwitten
    11,0 g/100 g
  • Zout
    1,20 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    339 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 423 kJ
  • Vetten per portie
    13,8 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    8,5 g
  • Koolhydraten per portie
    40,0 g
  • Suikers per portie
    8,5 g
  • Vezels per portie
    Niet vermeld
  • Eiwitten per portie
    13,8 g
  • Zout per portie
    1,50 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen