AH (ALBERT HEIJN) RAVIOLI FORMAGGIO E POMODORO: kenmerken en gezondheidsscore

Over dit product

Algemene kenmerken

  • Wettelijke benaming
    Verse eierpasta gevuld met 8% ricotta, 2,8% mozzarella en 2% tomatenconcentraat
  • Biologisch
    Nee
  • Nieuwe Nutri-Score Info
    A B C D E
  • Ingrediënten
    Tarwebloem, vegetarische wei, 12% vrije-uitloopei, durumtarwegriesmeel, water, vegetarisch weipoeder, zonnebloemolie, aardappelgranulaat, melk, ui, tomatenconcentraat, voedingsvezel (bamboe, psyllium), aardappelzetmeel, zout, knoflook, 0,4% tomatenpoeder, natuurlijk aroma (melk), room, bakkersgist, zuursel, zuurteregelaar (E330), stremsel.
  • Nettogewicht
    250 g
  • Categorie
    Groenten

Voedingswaarde per 100 g

  • Energie
    278 kcal/100 g
  • Energie
    1 169 kJ/100 g
  • Vetten
    6,9 g/100 g
  • Verzadigde vetten
    1,9 g/100 g
  • Koolhydraten
    43,0 g/100 g
  • Vezels
    0,0 g/100 g
  • Suikers
    6,2 g/100 g
  • Eiwitten
    9,1 g/100 g
  • Zout
    0,90 g/100 g

Voedingswaarde per portie

  • Portiegrootte
    125 g
  • Energie per portie
    348 kcal
  • Energie (in kJ) per portie
    1 461 kJ
  • Vetten per portie
    8,6 g
  • Verzadigde vetzuren per portie
    2,4 g
  • Koolhydraten per portie
    53,8 g
  • Suikers per portie
    7,8 g
  • Vezels per portie
    0,0 g
  • Eiwitten per portie
    11,4 g
  • Zout per portie
    1,13 g
Exclusieve toegang Krijg toegang tot al onze testresultaten en vergelijk tientallen producten op basis van onze aanbevelingen.

Geniet ook van onze onderhandelde voordelen en interessante voorwaarden die voorbehouden zijn voor onze leden:

Mijn selectie

0

Toon minder
    Mijn selectie wissen