Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingGlutenvrije pasta op basis van 20% maismeel gevuld met 15% spinazie
-
BiologischNee
-
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 werd de vernieuwde Nutri-Score gelanceerd. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
De Nutri-Score die je hier ziet, is gebaseerd op het etiket en berekend volgens het nieuwe algoritme."
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.
A B C D E -
IngrediëntenWater, maïsmeel, groente (spinazie, ui), plantaardige olie (zonnebloem, kokos), zetmeel (maïs, rijst, aardappel), aardappelvlok, gemodificeerd zetmeel (sago, mais, aardappel, tapioca), kruiden (daslook, basilicum), voedingsvezel (erwt, psyllium), zout, stabilisator (E415, E417, E412), erwteneiwit, specerijen, natuurlijke aroma's, kleurstof (E160a)
-
Nettogewicht250 g
-
CategorieGroenten
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie225 kcal/100 g
-
Energie943 kJ/100 g
-
Vetten7,3 g/100 g
-
Verzadigde vetten2,1 g/100 g
-
Koolhydraten34,0 g/100 g
-
Vezels4,8 g/100 g
-
Suikers0,8 g/100 g
-
Eiwitten3,3 g/100 g
-
Zout0,63 g/100 g