Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingEen hartige bereiding op basis van aardappelen.
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenVoedselbereiding 73% (vlokken en aardappelzetmeel 18%, tarwebloem, maïsmeel, zout), zonnebloemolie 24%, kruiden [tarwedextrose, aroma (inclusief melk en selderij), paneermeel (tarwebloem, tarwe, zout), zout, smeltkaaspoeder (inclusief melk), gedehydrateerde uien, zonnebloemolie, paprika-extractkleurstof]. % uitgedrukt op het eindproduct.
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie507 kcal/100 g
-
Energie (in kJ)2 120 kJ/100 g
-
Vetten27,2 g/100 g
-
Verzadigde vetten2,5 g/100 g
-
Koolhydraten59,4 g/100 g
-
Vezels2,2 g/100 g
-
Suikers5,5 g/100 g
-
Eiwitten5,1 g/100 g
-
Zout3,29 g/100 g