Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVolkoren knäckebröd
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenVolkoren tarwemeel, volkoren roggemeel, raapolie, gist, plantaardige vezels, tarwebloem, zout, tarwegluten, voorverstijfseld tarwemeel, gerstemoutextract, tarwezemelen, meelverbeteraar (ascorbinezuur), sesamzaad, roggemoutmeel
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie398 kcal
-
Energie (kJ)1 670 kJ
-
Vetten10,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten0,9 g/100 g
-
Koolhydraten57,0 g/100 g
-
Vezels15,0 g/100 g
-
Suikers1,5 g/100 g
-
Eiwitten13,0 g/100 g
-
Zout0,90 g/100 g