Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVolkoren knäckebröd met tarwevlokken en zaden
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenVolkoren tarwemeel, 12% tarwevlokken, 12% zaden (50% pompoenpitten, 40% zonnebloempitten, 10% sesamzaad), raapolie, gist, volkoren roggemeel, plantaardige vezels, voorverstijfseld tarwemeel, gerstemoutmeel, gerstemoutextract, karamel, zout, tarwezemelen, tarwegluten, tarwebloem, meelverbeteraar (ascorbinezuur), roggemoutmeel
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie416 kcal
-
Energie (kJ)1 747 kJ
-
Vetten11,0 g/100 g
-
Verzadigde vetten1,4 g/100 g
-
Koolhydraten57,0 g/100 g
-
Vezels13,0 g/100 g
-
Suikers1,7 g/100 g
-
Eiwitten15,0 g/100 g
-
Zout0,84 g/100 g