Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingVolkoren knäckebröd
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenVolkorenmeel (rogge, tarwe), tarwebloem, voedingsvezel (inuline), raapolie, gist, zout, paneermeel (tarwe, sesam, rogge, gerst), roggemoutmeel, antioxidant (E300)
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie371 kcal
-
Energie (kJ)1 565 kJ
-
Vetten4,8 g/100 g
-
Verzadigde vetten0,5 g/100 g
-
Koolhydraten64,0 g/100 g
-
Vezels14,0 g/100 g
-
Suikers1,8 g/100 g
-
Eiwitten11,0 g/100 g
-
Zout0,73 g/100 g