Over dit product
Algemene kenmerken
-
Wettelijke benamingGlutenvrij knäckebröd
-
BiologischNee
-
Oude Nutri-Score Info
Oude Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
Nieuwe Nutri-Score Info
Nieuwe Nutri-Score
Vergelijken in de supermarkt is sinds enkele jaren een pak gemakkelijker geworden met de Nutri-Score. Met deze score (van een groene A tot een rode E) kun je in één oogopslag gezondere producten kiezen.
Eind 2023 ging de vernieuwde Nutri-Score van start. Vanaf 2026 moeten alle producenten overgeschakeld zijn op de nieuwe berekening.
Lees meer in ons dossier Nutri-Score.A B C D E -
IngrediëntenGlutenvrije volkoren havermeel, zetmeel (aardappel, maïs), rijstebloem, rijstgriesmeel, zonnebloemolie, glutenvrije volkoren havervlok, gist, suiker, suikerbietvezel, invertsuiker, rijsmiddel (E500), gejodeerd zout, emulgator (E471), verdikkingsmiddel (E466, E412)
Voedingswaarde per 100 g
-
Energie388 kcal
-
Energie (kJ)1 633 kJ
-
Vetten8,3 g/100 g
-
Verzadigde vetten1,0 g/100 g
-
Koolhydraten67,0 g/100 g
-
Vezels8,1 g/100 g
-
Suikers1,6 g/100 g
-
Eiwitten7,2 g/100 g
-
Zout2,20 g/100 g