Gids

Uw eerste stapjes met uw baby

24 oktober 2016
Startende ouders

De komst van een baby is een moment van vreugde en intens geluk. Toch gaat zo'n geboorte niet altijd over rozen ... U wilt uw baby met al uw liefde omringen en hem de beste zorgen geven, maar er is zoveel om te doen, aan te denken en voor te bereiden. Deze gids is een eerste toolbox, vol hulpmiddeltjes die wij voor u bundelden om het u gemakkelijk te maken.

Wilt u deze gratis gids ontvangen?

  • Bent u abonnee? Log dan in op de website om deze gids gratis te downloaden.
  • Bent u geen abonnee? Bel dan naar 0800 50 332 met vermelding van de code baby 22 om de gids gratis te ontvangen (9.00u -20.00u, vriijdag tot 18.00u). 

De komst van een baby is een moment van vreugde en intens geluk. Toch gaat zo'n geboorte niet altijd over rozen ... U wilt uw baby met al uw liefde omringen en hem de beste zorgen geven, maar er is zoveel om te doen, aan te denken en voor te bereiden.

Net als alle jonge ouders zit u wellicht met een hoop vragen over de spulletjes die u na de geboorte nodig hebt, over de verzorging die uw kleintje vraagt, over zijn gezondheid, maar ook over de kosten die zijn komst met zich meebrengt en de voordelen waar u van kunt genieten.

En dan hadden we het nog niet eens over het verplichte papierwerk, de kinderbijslag en de fiscale gevolgen!

Deze gids is een eerste toolbox, vol hulpmiddeltjes die Test-Aankoop voor u bundelde om het u gemakkelijk te maken, zoals websites, magazines, praktische gidsen en koopwijzers. Zet samen met ons uw eerste stapjes!