Dossier

Autoverzekering afsluiten

08 augustus 2019
Autoverzekering afsluiten

08 augustus 2019
Wil je een nieuwe autoverzekering afsluiten? Dan is de koopwijzer autoverzekeringen van Test Aankoop Verzekeringen net wat je zoekt. Vraag in 1 moeite prijzen bij verschillende verzekeraars, vergelijk de kwaliteit en sluit je nieuwe autoverzekering af.

Je autoverzekering afsluiten met de koopwijzer

Autoverzekering afsluiten: 5 redenen om de koopwijzer te gebruiken

  1. Je kunt autoverzekeringen afsluiten bij 9 verzekeraars: AG Insurance, Aedes, Allianz, Athora (ex-Generali), AXA, Fidea, Optimco, Vivium en directe verzekeraar Corona Direct.
  2. Je vindt op internet heel wat modules om autoverzekeringen te vergelijken en af te sluiten, maar enkel bij Test Aankoop Verzekeringen heb je ook een idee van de kwaliteit.
  3. Jij beslist over de prijs-kwaliteitverhouding van je autoverzekering. Een lagere premie of een ruimere dekking om onaangename verrassingen te vermijden na een ongeval? Jij kiest.
  4. Je kunt op ons vertrouwen. Als onafhankelijke consumentenorganisatie wijzen we je de weg in de complexe verzekeringswereld.
  5. Als je de prijs en de kwaliteit van de verschillende autoverzekeringen vergeleken hebt, kun je meteen je autoverzekering afsluiten door op intekenen te klikken. 

Ontdek de koopwijzer autoverzekeringen

Autoverzekering afsluiten in 5 stappen

Stap 1: Meld aan of registreer.
Stap 2: Vul de vragenlijst in.
Stap 3: Krijg binnen 2 werkdagen prijsvoorstellen.
Stap 4: Vergelijk en kies dankzij het kwaliteitsonderzoek van Test Aankoop.
Stap 5: Teken in. Onze partner doet je een contractvoorstel.

Autoverzekering simuleren? Dat kan ook

Ben je op zoek naar marktprijzen van autoverzekeringen? Dat kan in enkele klikken met de simulator autoverzekeringen. Je krijgt dan geen persoonlijk prijsvoorstel, maar een richtprijs op basis van een vooraf gedefinieerd profiel.

Vind een richtprijs met de simulator autoverzekeringen