Alert

Loodgieterij Pieters wordt niet gehinderd in malafide praktijken

20 december 2019

Loodgieterij Pieters is een firma die al jaren slecht werk levert en exorbitante bedragen aftroggelt van zijn klanten. De economische inspectie is op de hoogte, maar het gerecht treedt niet op.

We krijgen regelmatig klachten over de praktijken van Loodgieterij Pieters, die ook opereert onder de namen Loodgieterij Janssens en Ecothermique. De firma is actief in Vlaanderen en Brussel, en biedt de gebruikelijke sanitaire diensten zoals verwarmingsketels installeren, lekken opsporen en leidingen ontstoppen.

Wie de diensten van Loodgieterij Pieters vraagt, krijgt twee Oost-Europese mannen over de vloer die alleen Frans spreken. In de vele klachten die ons bereiken, zien we een duidelijk patroon: de mannen vragen een exorbitant bedrag dat meteen cash moet worden betaald, ze zijn bijzonder snel klaar met de klus, maar achteraf blijkt vaak dat het euvel niet is verholpen of dat een gebruikt wisselstuk een fractie van de betaalde prijs kost in de handel.

Gerecht treedt niet op

Dezelfde firma heeft verschillende websites, afhankelijk van de regio: loodgietersgent.be, loodgietersbrussel.be, loodgietersantwerpen.be, loodgietersaalst.be en bruggeloodgieter.be. Wij raden ten stelligste af om gebruik te maken van hun diensten. De economische inspectie is al jaren op de hoogte van hun malafide praktijken. Helaas ontspringt de firma de dans, want het gerecht treedt niet op.

Heb je een klacht?

Als je het slachtoffer bent van Loodgieterij Pieters, kun je een klacht sturen via onze klachtenbox of bellen met onze juridische dienst op 02 542 34 34.