Getuigenis

“Orange betaalt mij terug dankzij Testaankoop”

03 april 2023
orange

"Ik heb mijn contract bij Orange afgesloten en kreeg een eindafrekening van 24,38 euro in mijn voordeel. Ik probeer hen verschillende keren te contacteren om dat geld terug te krijgen, maar dat lukt niet. Niemand reageert. Zeer frustrerend. Daarom roep ik de hulp in van Testaankoop." 

Wat als je het bedrijf niet kunt contacteren?

Ons lid uit Eigenbrakel contacteert onze juridische dienst over haar eindafrekening van Orange. Het lukt niet om de Customer Service te bereiken, die haar nog € 24,38 moet betalen. 

Mevrouw sluit begin november haar contract met Orange af en krijgt diezelfde maand een eindafrekening. Die vermeldt dat er € 24,38 zal afgetrokken worden van haar volgende factuur. Wat natuurlijk niet kan, want ze is geen klant meer en zal dus geen facturen meer krijgen. 

Orange reageert niet

Ons lid belt verschillende keren naar de Customer Service van Orange, maar de medewerkers zijn onbereikbaar en niemand neemt op. Mevrouw laat drie keer een bericht na, niemand belt terug. Het bedrijf online contacteren gaat niet. 

Ons lid wil het daar niet bij laten, ze wil niet dat de € 24,38 onterecht op de bankrekening van Orange blijft staan. Daarom contacteert ze onze juridische dienst.

Juridische dienst contacteert ombudsdienst van Orange

We contacteren de ombudsdienst van Orange en vermelden het bedrag dat terugbetaald moet worden en de mislukte pogingen van ons lid om de klantendienst te bereiken om dit te regelen. De ombudsdienst reageert pas een week later. Die zegt dat het bedrag binnen de 10 dagen gestort zal worden op de rekening van mevrouw. Enkele dagen laat ons lid weten dat ze de € 24,38  ontvangen heeft.

Contacteer onze advocaten

Heb je zelf een probleem met de terugbetaling van je tickets, bel dan onze juridische dienst. Zij zullen je helpen om je rechten te doen gelden en een terugbetaling te bekomen. Onze advocaten zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 - 13u tot 17u (vrijdag tot 16u).

Bel onze advocaten

Je kunt ook een klacht indienen via de online klachtenbox van Testaankoop