Getuigenis

Bestelling bij Kruidvat dankzij Testaankoop terugbetaald: "Een deel ontbrak, maar werd nooit vergoed"

25 juli 2023
kruidvat bestelling klacht webshop

Mijnheer V.C. uit Herve bestelde op de website van Kruidvat detergenten voor wasmachine en vaatwasser, maar ontving slechts een deel van zijn bestelling. Dankzij de tussenkomst van Testaankoop kreeg hij zijn geld terug.

Een "simpele" bestelling in de webshop van Kruidvat

Op 24 november 2022 plaatste V.C. uit Herve een lijvige bestelling van 18 producten bij Kruidvat, allemaal detergenten voor de vaatwasser en wasmachine.

Hij scoorde daarbij een mooie promotie ter waarde van bijna € 20, en betaalde in totaal nog € 61,98. De producten zouden een aantal dagen later gratis door PostNL worden geleverd.

Slechts gedeeltelijk geleverd

Bij levering bleek echter dat verschillende producten ontbraken. Volgens Kruidvat werden deze producten teruggestuurd omdat ze onderweg beschadigd waren geraakt, maar onze abonnee ontving nooit een terugbetaling voor de niet-ontvangen producten.  

Een misnoegde V.C. nam daarop contact op met Kruidvat, maar zonder resultaat. De klantendienst hield vol dat de automatische terugbetaling reeds gebeurd was. 

Terugbetaling na tussenkomst van Testaankoop

Omdat hij maar geen bevredigende reactie kreeg van Kruidvat, en het gevoel had van het kastje naar de muur te worden gestuurd, schakelde V.C. Testaankoop in.

Dankzij de tussenkomst van onze collega’s kreeg hij maanden later de niet-geleverde producten terugbetaald.

Zelf ook een geschil met een bedrijf? Contacteer onze collega's.

Dien een klacht in tegen een bedrijf