laatst gewijzigd op: 20/10/2020

Duurzamer reizen (Approved by Tomorrow)

Met de reisbeperkingen omwille van de coronacrisis is het noodzakelijk om anders te gaan denken over op vakantie gaan. Zal de toekomst van het toerisme in de post-Covid19 -periode verantwoordelijker, duurzamer en lokaler worden? 

In het kader van Approved by Tomorrow, vragen wij jouw mening!

Je mening telt: Hoe zie je de transitie naar duurzaam toerisme? Hoe kan je “groener” reizen?

En jij? Blijft je evenveel reizen als voorheen? En op dezelfde manier (transport? verre bestemmingen ?, georganiseerde reizen ? , ...) ?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/10/2020

Er gaat niets boven een fietsvakantie: gezond, duurzaam en superontspannend

Meld je aan om toegang te krijgen.

04/08/2020

Ik heb nog nooit gevlogen en ben dat ook niet van plan. Onze mooiste vakanties zijn al 22 jaar met ons eigen bootje in onze eigen bubbel. Daarom gaan we dat, zeker nu met de corona niet veranderen. Het is rustig en rustgevend en je vakantie begint als de trossen los zijn. Je komt zo op de mooiste plekjes zonder stres of gedoe waar je anders nooit komt. En veel aangenamer dan met de mobile home!

Meld je aan om toegang te krijgen.

15/07/2020

dat hangt ervan af of men dit virus met zekerheid onder controle krijgt, lukt dat dan zal deze nachtmerrie snel vergeten zijn en gaat alles weer zijn gewone gangetje, lukt dat niet dan gaan vakanties er heel anders uitzien. Geen massatoerisme meer, individuele vakantie of met de bubbel, met veel meer beleving, meer met de auto, misschien wel terug naar het tentje. Of dat voor moeder natuur een verbetering gaat zijn durf ik betwijfelen maar er zullen wel minder vliegtuigen in de lucht hangen en dat kan men alleen maar toejuichen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

14/07/2020

Massatoerisme is ten dode opgeschreven...geen mega-hotels en verblijfparken meer, geen All-in formules die als zoete broodjes volk moeten lokken en geen gratis vliegreizen die nog volgepakt vertrekken met de bedoeling van junkfood en krasbiljetten te verkopen! Terug naar individuele reizen met een individuele aanpak en een ziel. De tijd van globalisering is voorbij! Beleving zal terug centraal komen te staan en dit zal natuurlijk een duurzame prijs hebben en terug een waardevolle indruk nalaten. Genieten zonder te vernietigen!