Beste Prijs - Test Aankoop

Verlies geen tijd meer met prijzen vergelijken op verschillende websites! Onze "Beste Prijs" browser-extensie doet dat automatisch. Hij vindt het goedkoopste aanbod voor jou, zonder dat je de webshop die je bezoekt, moet verlaten. Je kunt de beoordeling van de webshop raadplegen, op basis van een analyse door Test Aankoop en de tevredenheid van gebruikers. De browser-extensie toont je welke winkels in je buurt hetzelfde product aanbieden.

Hoe werkt deze extensie?
  • Download de browser-extensie voor Chrome of Firefox. De extensie is beschikbaar voor iedereen; je hoeft geen lid van Test Aankoop te zijn.
  • Zodra je een artikel bekijkt in een bepaalde webshop, zoekt de Beste Prijs-extensie naar lagere prijzen. Via een banner bovenaan je browser laat hij je weten welke winkel of webshop de laagste prijs heeft. De browser-extensie doet dat automatisch; als het artikel niet in onze database zit, blijft de banner verborgen.
  • Dankzij deze banner zie je meteen of de webshop die je bezoekt het goedkoopst is, of hoeveel je kunt besparen als je het artikel elders koopt.
  • Klik op "zie alle aanbiedingen" en je komt meteen bij onze koopwijzers terecht. Van hieruit heb je toegang tot een lijst met alle winkels en webshops die het product aan een lagere prijs aanbieden.
  • Bovendien zie je dankzij onze evaluatie ook of de webshop in kwestie betrouwbaar is.
 

Ontdek onze mobiele applicaties