Voeding en gezondheid onder de loep van logo TA
Dossier

Vis: alle nuttige info

24 november 2020
Vis: alle nuttige info

Eén of twee keer per week vis eten en kiezen voor duurzame producten die rijk zijn aan omega 3-vetzuren is uitstekend voor de gezondheid. Om voldoende af te kunnen wisselen, stellen we je een reeks vissoorten voor alsook een schat aan informatie je kunt gebruiken voor de juiste consumptie van deze visproducten.

De verschillende vissoorten

Exclusief voor Test Gezond-abonnees

Krijg exclusief toegang tot dit artikel

Uniek aanbod.
1 maand gratis toegang tot alle informatie.

  • Tweemaandelijks het Test Gezond magazine met advies, tips, resultaten van de testen en artikels,
  • Volledige toegang tot de Test Gezond-website,
  • Promo: 1 maand GRATIS (1e magazine inbegrepen),
  • Daarna slechts € 4,98 per maand.

Ik abonneer me en krijg 1 maand gratis toegang