Nieuws

Biedt Keytrade Bank pensioenspaarfondsen aan?

9 maanden geleden - dinsdag 16 oktober 2018
Ja, maar voorlopig kunnen enkel ex-Rabobank klanten intekenen. Wel is de bank van plan om op termijn de fondsen aan al haar klanten te bieden.

Waarom enkel ex-Rabobank klanten?

Eind 2017 besloot de onlinebank Rabobank.be om haar beleggingsactiviteiten stop te zetten. Hierbij werd overeengekomen dat Keytrade Bank de beleggingsportefeuilles van de Rabobank-klanten zou overnemen, inclusief de drie pensioenspaarfondsen van BNP Paribas AM die Rabobank commercialiseerde.

Wie over een dergelijk fonds beschikte bij Rabobank en deze ook na de overname aanhield, kan bij Keytrade Bank verder blijven storten. Meteen ook de reden waarom we op onze website Keytrade Bank hebben opgenomen bij de verdelers van pensioenspaarfondsen.

Bent u klant bij Keytrade Bank, maar hebt u er geen pensioenspaarfonds, dan kunt u er voorlopig nog niet op intekenen. De onlinebank liet ons echter weten dat ze hieraan werkt en dat ze op termijn al haar klanten de mogelijkheid zal bieden om in een pensioenspaarfonds te storten.

Blijf niet bij de pakken zitten

Als u specifiek op zoek bent naar een pensioenspaarfonds, wacht dan niet totdat Keytrade Bank deze mogelijkheid aan al haar klanten biedt. Teken in op een pensioenspaarfonds bij een andere bank opdat u dit jaar nog zou kunnen storten en fiscaal voordeel doen. Ontdek de pensioenspaarfondsen die volgens ons interessant zijn.

Eens Keytrade Bank de pensioenspaarfondsen aan al haar klanten beschikbaar stelt, kunt u vervolgens uw pensioenkapitaal overbrengen.

 

Deel dit artikel