Ontdek hoe Testaankoop invest u begeleidt bij uw beleggingen

Testaankoop invest is een team van experts die in alle onafhankelijkheid tal van beleggingen op de Belgische markt analyseren. Meer dan 20 000 abonnees vertrouwen op onze aanbevelingen, en dit al sinds 40 jaar!

Beleggingsstrategieën

Ontdek onze exclusieve aanpak om een aantrekkelijk rendement te bereiken en tegelijk rekening te houden met de risico’s. We stellen diverse tools tot uw beschikking: modelportefeuilles met de beste beleggingsfondsen, een resem aandelen die focussen op populaire thema’s (aandelen voor beginners, aandelen die hoge dividenden bieden, Belgische aandelen…), alsook een berekeningsmodule om de beste spaarrekening te vinden in functie van uw persoonlijke criteria.

Een maandblad

Eénmaal per maand krijgt u al onze aanbevelingen rond tal van beleggingsproducten.
Volg onze modelportefeuilles en krijg toegang tot allerlei praktische info.

Een weekblad

Laat u wekelijks inspireren door de aanbevelingen van onze experts rond tal van Belgische en buitenlandse aandelen.
En blijf op de hoogte van alle actualiteit rond beleggen.

Een website en digitale app

Ontdek tal van aanbevelingen en onze magazines in digitaal formaat, alsook tal van interactieve tools en laat u begeleiden in uw zoektocht naar nieuwe beleggingen.

Een newsletter en e-mailalerts

Heeft u onvoldoende tijd om alles zelf uit te pluizen? Abonneer u dan op onze newsletter en activeer persoonlijke e-mailalerts. Zo krijgt u in een oogwenk wekelijks alle belangrijke beleggingsinformatie, alsook al onze analyses en aanbevelingen rond uw favoriete beleggingen.

Experts tot uw dienst

Heeft u vragen rond uw beleggingen? Onze adviseurs staan tot uw dienst, telefonisch of via e-email, en dit in alle onafhankelijkheid. Een unieke dienst in België!

Een virtuele portefeuille

Maak gratis uw persoonlijke portefeuille aan en volg de evolutie van uw favoriete beleggingen op de voet (aandelen, fondsen, obligaties).

Ledenvoordelen voor bepaalde beleggingen

Testaankoop invest heeft in alle onafhankelijkheid over specifieke voordelen voor zijn abonnees onderhandeld.
Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde beleggingsproducten tegen interessante voorwaarden in huis halen!

Abonneer u en profiteer één maand gratis van ons aanbod Geniet vervolgens 50% korting tijdens de volgende 11 maanden: €14,98 in plaats van €30,46 / maand.
U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.
Contacteer hiervoor onze abonnementendienst op het nummer 02 892 37 00.