Nieuws

Actie bij MeDirect kan klanten tot 900 euro opleveren

4 maanden geleden - dinsdag 12 februari 2019
De bedoeling is uiteraard om u het ruime fondsenaanbod van de bank te laten ontdekken.

U vindt er o.a. het hoogrentend obligatiefonds DPAM L Bonds EUR Corporate High Yield het neutraal gemengde fonds Nordea 1 – Stable Return Fund BP EUR en andere fondsen die wij aanbevelen.

Voorwaarden huidige actie

Wie tussen 5 februari en 15 mei 2019 beleggingsfondsen overhevelt naar MeDirect of er rechtstreeks fondsen aankoopt, krijgt daarvoor een premie. Voor bestaande klanten kan die oplopen tot 900 euro, voor nieuwe klanten tot 500 euro.
U hebt recht op een premie als het belegde bedrag in totaal (inclusief overgedragen fondsen) minstens 2 500 euro bedraagt. Aandelen, trackers (ETF’s) en obligaties tellen niet mee voor de berekening van de premie, enkel fondsen dus.

Transferactie: tot 500 euro

Wanneer u fondsen overdraagt naar MeDirect zal uw huidige bank u daarvoor transferkosten aanrekenen. MeDirect is dan ook bereid om hierin tussen te komen (lees: om die terug te betalen) tot 500 euro. De terugbetaling is beperkt tot 100 euro per overgedragen positie met een minimale tegenwaarde van 500 euro. Opgelet, MeDirect houdt hierbij ook rekening met eerder terugbetaalde transferkosten.

Premieberekening

Na afloop van de actie wordt de premie berekend op basis van de waarde van de aangekochte en/of ingeboekte fondsen, verminderd met eventuele tussentijdse verkopen. De premie kan achteraf nog worden verminderd indien u in de 6 maanden die volgen op actie meer fondsen verkoopt of overdraagt naar een andere bank dan u fondsen hebt aangekocht of binnengebracht. Uw uiteindelijke premie wordt uitbetaald vanaf de tweede helft van november.

 

Waarom interessant?

MeDirect biedt een aantal spaarrekeningen aan die tot de beste op de markt behoren, en u kunt er intekenen op ruim 500 fondsen, waarbij u op het gros daarvan geen instapkosten betaalt. Bij MeDirect kunt u ook tegen marktconforme tarieven in individuele aandelen beleggen, maar het aandelenplatform is niet zo gebruiksvriendelijk. Wilt u beleggen in individuele aandelen, dan zijn de online platforms van KBC (Bolero), van BinckBank, van Keytrade Bank, en van de buitenlandse lagekostenbroker DeGiro wellicht betere alternatieven.

Deel dit artikel