Nieuws

Wie tot en met 31/3/ 2018 beleggingsfondsen overbrengt naar Deutsche Bank, krijgt een premie van 2% uitgekeerd

1 jaar geleden - dinsdag 12 december 2017
Hoe van deze actie profiteren?

Bent u ontevreden van uw huidige bank, omdat u er bijvoorbeeld enkel huisfondsen kunt kopen of u steeds instapkosten betaalt? Maak dan gebruik van de actie van Deutsche Bank. Hou er wel rekening mee dat een overdracht enkele weken in beslag kan nemen en dat u in die tussentijd uw fondsen niet zult kunnen verkopen.

Hoe de premie krijgen?

Wie tussen 1 december 2017 en 31 maart 2018 fondsen, met uitzondering van beursgenoteerde fondsen (trackers, ETF…), overbrengt naar Deutsche Bank, krijgt een premie van 2% uitbetaald. Die premie is beperkt tot 10.000 euro en wordt berekend op de getransfereerde waarde. Deutsche Bank verbindt zich er ook toe om eventuele transferkosten aangerekend door de andere bank te vergoeden, mits u daar een bewijs van kunt leveren.

Aantrekkelijk fondsenaanbod

Deutsche Bank beschikt over een zeer ruim aanbod aan beleggingsfondsen en biedt naast zijn huisfondsen ook fondsen aan van een dertigtal partners zoals Flossbach von Storch en Ethenea. Voor een ruime meerderheid van die fondsen rekent de investeringsbank geen in- of uitstapkosten aan. Wel rekent de bank een bewaarkost aan van 8 EUR per belegging, met een maximum van 80 EUR per jaar (dus ook als u meer dan 10 verschillende beleggingen hebt).

Deel dit artikel