Nieuws

Beleg periodiek in een fonds bij Deutsche Bank en krijg een premie

2 jaar geleden - dinsdag 7 februari 2017
Let wel op: enkel wie nog geen beleggingen heeft bij de bank, komt hiervoor in aanmerking.

Van de verkrijgbare fondsen bij Deutsche Bank verkiezen we de gemengde fondsen Flossbach von Storch Multiple Opportunities ll RT en Nordea-1 Stable Return BP EUR, maar ook het internationaal aandelenfonds Robeco BP Global Premium Equities.

Actievoorwaarden

Deutsche Bank kent een premie van 100 EUR toe aan klanten die tussen 1 januari 2017 en 31 maart 2017 een periodieke belegging afsluiten. U kunt in het kader van de actie tot wel 5 periodieke beleggingen starten, waardoor uw premie kan oplopen tot maximaal 500 EUR (5 x 100 EUR). Ongeveer 6 weken na de eerste storting in het door u gekozen beleggingsfonds, zal de premie op uw zichtrekening worden gestort.

Periodiek beleggen

Bij een fondsenspaarplan stort u op vaste tijdstippen een vast bedrag in één of meerdere beleggingsfondsen. Zo kunt u na verloop van tijd een flink kapitaal opbouwen.

Deutsche Bank heeft een selectie van 71 fondsen die in aanmerking komen voor een periodieke belegging. U dient vooraf vast te leggen welk fonds u neemt en met welke frequentie u erin zult storten: maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks.

Deutsche Bank werkt met een minimumstorting van 100 EUR per fonds. U betaalt geen in- of uitstapkosten, maar wel een jaarlijks bewaarloon van 8 EUR per fonds (maximaal 80 EUR per effectenrekening).

Stap voor stap beleggen

Beleggen via een fondsenspaarplan is kiezen om uw kapitaal niet in één keer te beleggen en het risico te lopen dat de beurs dan net hoog staat en u dus te duur aankoopt. U zorgt dus voor een spreiding in de tijd door zowel in goede als in minder goede tijden te beleggen. Een ander voordeel van deze formule is dat u al met een heel beperkt kapitaal aan de slag kunt.

Interessante actie

Hebt u nog geen beleggingen bij Deutsche Bank maar wel interesse in zo’n spaarplan, dan kunt u gerust ingaan op deze tijdelijke actie. Leg niet al uw eieren in één mand. Zorg voor voldoende spreiding en beperk u dus niet tot één fonds. Als u belegt in fondsen, is uw kapitaal niet beschermd, maar op termijn mag u wel een hoger potentieel rendement verwachten dan bij risicoloze producten. 

 

Deel dit artikel