Analyse
Koop fondsen bij MeDirect of breng er over en krijg tot 1 000 EUR 4 maanden geleden - dinsdag 9 januari 2018
Deze campagne richt zich tot zowel nieuwe als bestaande klanten.

Maak gebruik van deze actie als u wilt profiteren van het aantrekkelijke fondsenaanbod dat MeDirect te bieden heeft. Enkele fondsen uit het aanbod van MeDirect die we u aanraden, zijn: het internationaal aandelenfonds Aphilion Q² Equities, het dynamisch gemengd fonds BL Global 75 of nog het defensief gemengd fonds DNCA Invest Eurose. Ontdek nog meer fondsen aan de hand van onze fondsenselector.

Actievoorwaarden

Nieuwe en bestaande klanten die tussen 2 januari en 28 februari 2018 beleggingsfondsen overdragen naar MeDirect of er rechtstreeks fondsen aankopen, kunnen aanspraak maken op een premie. Voor bestaande klanten kan die oplopen tot 1 000 EUR, voor nieuwe klanten tot 500 EUR. Om de premie op te strijken, dient het totaal belegde bedrag (inclusief overgedragen beleggingsfondsen) minstens 2 500 EUR te bereiken. Aandelen, trackers (ETF’s) of obligaties geven géén recht op een premie.

Hoogte van de premie

De premie wordt berekend na afloop van de actie en hangt af van het bedrag dat u belegt en/of de waarde van de overgedragen beleggingsfondsen tussen 2 januari en 28 februari. Dat houdt immers in dat MeDirect rekening zal houden met tussentijdse beursschommelingen.

Ter verduidelijking: stel dat u vandaag 9 500 EUR belegt en dat tegen het einde van de actieperiode uw beleggingen met 600 EUR zijn gestegen, dan komt het totaal uit op 10 100 EUR (= 9 500 + 600). U hebt dan recht op een premie van 100 EUR in plaats van 50. Indien u echter van bij het begin bijvoorbeeld 10 500 EUR belegt maar uw beleggingen tegen 28 februari met 600 EUR terugvallen, dan zal er amper nog 9 900 EUR overblijven en zal uw premie uitkomen op slechts 50 EUR in plaats van 100. Houdt er dus rekening mee dat uw premie hoger of lager kan uitvallen dan u aanvankelijk had gedacht.

Aantrekkelijk fondsenaanbod

MeDirect beschikt niet over een kantorennet. Wie er klant wil worden, kan enkel online een rekening openen. Is dat voor u geen probleem of bent u al klant bij MeDirect, dan vormt deze actie een uitgelezen kans om (verder) van de diensten van deze bank gebruik te maken. Zo beschikt ze over een zeer groot assortiment aan beleggingsfondsen, waarvan de meeste zonder in- of uitstapkosten.

Deel dit artikel