Analyse
Nieuw beleggingsplan bij AXA 1 jaar geleden - maandag 18 juli 2016

AXA biedt sinds 20 juni de mogelijkheid aan om een beleggingsplan te openen, waarbij u vanaf 25 EUR in een viertal huisfondsen kunt beleggen.

U kunt eventueel intekenen tijdens de promotieperiode.

 

Het plan laat u toe om op vaste tijdstippen beperkte bedragen te beleggen. U kiest het bedrag dat u wilt beleggen, het beleggingsfonds en ook wanneer de stortingen moeten gebeuren. U kunt werken met maandelijkse, driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse stortingen. Wilt u achteraf van beleggingsfonds veranderen, dan kunt u kosteloos naar een van de andere aangeboden fondsen overstappen.

 

AXA rekent bij elke intekening telkens 2 % instapkosten aan, wat aan de hoge kant is in vergelijking met de concurrentie. Door een actie die loopt tussen 1 juni en 31 juli wordt de instapvergoeding tijdelijk een beetje gemilderd. AXA betaalt, na afloop van de actie, 50 % terug van de instapkosten op beleggingsfondsen en gestructureerde obligaties van AXA indien u met ‘vers kapitaal’ belegt, m.a.w. gelden gestort tijdens de actie of gelden die voor het begin van de campagne reeds op uw zichtrekening stonden.

 

 

Deel dit artikel