Analyse
Bolero "betaalt" transactiekosten op trackers terug 2 jaar geleden - woensdag 30 maart 2016

De online makelaar Bolero, die deel uitmaakt van de groep KBC, betaalt nog tot 15 mei 2016 de transactiekosten terug bij aankoop van trackers op Euronext, Equiduct en op de Amerikaanse beurzen.

U mag dit aanbod beschouwen als een kans om de diensten van Bolero op een goedkope manier uit te proberen. Trackers (fondsen die de evolutie van een beursindex volgen) winnen aan belang in de portefeuilles die we aanbevelen. Gebruik onze fondsenselector en ontdek onze adviezen. 

 

De voorwaarden van het aanbod

Bolero betaalt per transactie maximaal 15 euro terug, maar die terugbetaling gebeurt niet in cash. Hoe dan wel? U krijgt de kans om na afloop van deze actie kosteloos transacties uit te voeren ten belope van het bedrag dat u hebt bijeengespaard, en dat transactietegoed moet u dan opgebruiken binnen een periode van drie maanden na ontvangst ervan. Nog tot 15 mei mag u trouwens zoveel transacties uitvoeren als u wilt en per keer telkens 15 euro sprokkelen. U blijft, zowel wanneer u trackers aankoopt als wanneer u later uw transactietegoed benut, wel de beurstaksen verschuldigd. Helemaal gratis is het dus niet.

 

Interessant of niet?

Bolero biedt keuze uit een ruim aanbod aan trackers. Bij onze enquête in november jongstleden kwam het transactieplatform van deze broker nog als beste uit de test naar voren. Daar hangt niet het laagste prijskaartje aan vast, maar het is wel nog aanvaardbaar. Wat die kosten betreft, is Bolero trouwens iets interessanter voor kleine transacties (tot 5000 euro) dan voor grotere bedragen. U betaalt er ook geen bewaarloon op uw effectenrekening.

 

Deel dit artikel