Door de onafhankelijkheid van Testaankoop invest maakt u de beste financiële keuzes

Ontdek hoe Testaankoop invest u begeleidt bij uw beleggingen

Testaankoop invest is een team van experts die in alle onafhankelijkheid tal van beleginngen op de Belgische markt analyseren. Meer dan 20 000 abonnees vertrouwenen op onze aanbevelingen, en dit al sinds 40 jaar!


Beleggingsstrategieën

We stellen diverse tools tot uw beschikking, van modelportefeuilles met de beste beleggingsfondsen tot berekeningsmodeules om de beste spaarrekening te vinden. Zodat u een aantrekklijk rednement bereikt, rekening houdend met de risicio's.


Een website en digitale app

Ontdek tal van aanbevelingen en onze magazines in digitaal formaat, alsook tal van interactieve tools en laat u begeleiden in uw zoektocht naar nieuwe beleggingen.


Experts tot uw dienst

Heeft us specifieke vragen rond uw beleggingen? Onze onafhankelijke adviseurs staan tot uw dienst, telefonisch of via e-mail. Een unieke dienst in België.


Ledenvoordelen voor bepaalde beleggingen

Testaankoop invest geeft aanbevelignen rond bepaalde beleggingen. We hebben ook tal van concrete beleggingsstrategieën en voorbeeldportefeuilles. Die helpen u om een goed rendement te verkrijgen en geven u inzicht in uw eigen beleggingsportefeuille.

Een weekblad en maandblad

Eén keer per maand en vier keer per week ontvangt u een magazine met beleggingsadviezen, modelportefeuilles en andere praktische info. Zo blijft u op de hoogte van de financiële wereld.


Een newsletter en e-mailalerts

Heeft u onvoldoende tijd om alles zelf uit te pluizen? Abonneer u dan op onze newsletter en activeer persoonlijke e-mailalerts. Zo krijgt u in een oogwenk dagelijks alle belangrijke beleggingsinformatie, alsook al onze analyses en aanbevelingen rond uw favoriete beleggingen.


Een virtuele portefeuille

Maak gratis uw persoonlijke poertefeuille aan en volg de evolutie van uw favoriete beleggingen op de voet (aandelen, fondsen, obligaties).

"Door de hulp van Testaankoop invest heb ik voor het eerst aandelen gekocht op de beurs. Dankzij hun talrijke aanbevelingen kon ik een echte beleggingsstrategie opzetten."

- Alain C, Brussel

Word nu ook lid