Nieuws

10 gratis tickets voor de VFB-happening

4 dagen geleden - vrijdag 15 maart 2019
Op zaterdag 30 maart verwelkomt de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) de belegger naar goede gewoonte op haar jaarlijks beleggersevent, in het Kinepolis-complex van Antwerpen.
vfb

vfb

Gerenommeerde beursgenoteerde bedrijven zoals Ackermans & van HaarenMiko, Vastned Retail BelgiumSolvay en Galapagos zullen er alvast van de partij zijn. Uiteraard kunt u er ook een bezoek brengen aan de standen van heel wat financiële instellingen en ondernemingen. Ook wij van Test-Aankoop invest zullen er opnieuw een stand bemannen. Tot slot kunt u er als belegger ook deelnemen aan diverse workshops. 

Alle praktische info vindt u op www.vfb.be. Het event vangt aan om 8.30 uur en wordt omstreeks 17 uur afgesloten met een receptie.

Grijp uw kans!

Wij schenken met plezier 10 gratis tickets voor de VFB-happening weg aan onze abonnees. Wilt u in aanmerking komen? Stuur dan vanaf 12 maart om 19 uur een mail met uw naam en abonneenummer naar vfbbeleggers@test-aankoop.be. Elke 10e mail die we ontvangen, wordt beloond met een ticket, tot zover de voorraad strekt. Enkel uw eerste mail komt in aanmerking. Wilt u graag met twee komen, vermeld dan ‘duo-ticket’ in uw mail. De winnaars worden op de hoogte gebracht en krijgen hun tickets ten laatste op 25 maart elektronisch toegestuurd. Veel succes aan alle geïnteresseerden!

Deel dit artikel