Nieuws

Al onze tickets voor de VFB-happening zijn de deur uit!

3 maanden geleden - donderdag 21 maart 2019
Op zaterdag 30 maart verwelkomt de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) de belegger naar goede gewoonte op haar jaarlijks beleggersevent, in het Kinepolis-complex van Antwerpen.
vfb

vfb

Gerenommeerde beursgenoteerde bedrijven zoals Ackermans & van HaarenMiko, Vastned Retail BelgiumSolvay en Galapagos zullen er alvast van de partij zijn. Uiteraard kunt u er ook een bezoek brengen aan de standen van heel wat financiële instellingen en ondernemingen. Ook wij van Test-Aankoop invest zullen er opnieuw een stand bemannen. Tot slot kunt u er als belegger ook deelnemen aan diverse workshops. 

Alle praktische info vindt u op www.vfb.be. Het event vangt aan om 8.30 uur en wordt omstreeks 17 uur afgesloten met een receptie.

De winnaars zijn bekend

Wij schonken 10 gratis tickets voor dit event weg aan onze abonnees. Uit de vele mails die ons werden toegestuurd, hebben we 10 gelukkigen die een gratis ticket in de wacht wisten te slepen . Zij worden hiervan eerstdaags per mail verwittigd. De tickets zelf zullen begin volgende week worden verstuurd. 
We willen al onze abonnees die een poging hebben gewaagd bedanken

 

Deel dit artikel