Nieuws

De West-Vlaamse energiecoöperatie BeauVent verhoogt haar kapitaal

4 maanden geleden - vrijdag 15 maart 2019
De kapitaalverhoging start op maandag 18 maart vanaf 10 uur.

U mag intekenen.
Wacht niet te lang om in te tekenen.

De West-Vlaamse energiecoöperatie is op zoek naar 4 miljoen euro om nieuwe investeringen te financieren. De kapitaalverhoging start op maandag 18 maart vanaf 10 uur. U mag hierop intekenen. Zorg er wel voor dat u maximum 5% van uw vermogen in BeauVent belegt.

Uitbreidingen

Het opgehaalde kapitaal zal gebruikt worden voor het financieren van twee windturbines in Bornem, van een warmtekrachtcentrale in Brugge en van zonnepanelen in Varsenare.

Intekenvoorwaarden

Op maandag 18 maart om 10 uur kan op nieuwe coöperatieve aandelen worden ingetekend. Eén aandeel kost 250 EUR. Wel mag u in totaal niet meer dan 5 000 EUR in de coöperatie beleggen. Het intekenen dient te gebeuren op de website www.beauvent.be via de rubriek ‘vennoot’ waar u vervolgens onderaan de webpagina op de knop ‘kapitaaloproep ik investeer mee’ kunt klikken.
De kapitaalverhogingen van BeauVent konden in het verleden altijd rekenen op veel interesse waardoor deze snel, soms zelfs de dag zelf nog, werden afgesloten. Wacht maandag dus niet te lang om in te tekenen.

U mag intekenen

BeauVent trakteert zijn coöperanten elk jaar op een dividend van 6% bruto en de coöperatie wordt uitstekend beheerd. Volgens ons mogen geïnteresseerden dan ook ingaan op deze kapitaalverhoging.
Alvorens in te tekenen, weet dat coöperatieve aandelen een risicovolle belegging zijn. In dit geval kunt u pas na vijf jaar uitstappen. Voorts is het dividend noch het kapitaal gegarandeerd. 


Deel dit artikel