Nieuws

Overnamebod voor 2Valorise

9 maanden geleden - dinsdag 18 september 2018
Het groenestroombedrijf, dat een nieuwe referentieaandeelhouder heeft, is verplicht een openbaar overnamebod te lanceren.

We raden u aan op het bod in te gaan.

Think2Act Energy & Materials heeft op 12 september het aandelenpakket overgekocht van de drie referentieaandeelhouders, goed voor 94,14% van de aandelen. Er werd een overnameprijs van 6 EUR per aandeel neergeteld. De resterende 5,86% noteert nog op de beurs en is in handen van particuliere beleggers. Zij krijgen eveneens de kans om via het overnamebod hun aandelen te verkopen tegen 6 EUR per aandeel, wat een premie inhoudt van 24,5% t.o.v. de slotkoers van 11 september.

Als Think2Act Energy & Materials erin slaagt om minstens 95% in handen te krijgen, wat wellicht ook zo zal zijn, dan kan het een uitrookbod lanceren. In dat geval zullen uw aandelen automatisch worden overgedragen aan Think2Act Energy & Materials en zal de beursnotering worden geschrapt.

Gezien het aantal verhandelbare aandelen nog verder zal afnemen, zullen de aandelen van 2Valorise, die nu al amper op de beurs worden verhandeld, vanaf dan nog moeilijker kunnen worden verkocht. We raden u dan ook aan om op het bod in te gaan, vooral gezien u hiervoor een interessante prijs geboden krijgt.

Koers op het moment van de analyse: 5,90 EUR

Deel dit artikel