Nieuws

Zomeractie bij broker Bolero: 2% gratis makelaarsloon

11 maanden geleden - dinsdag 24 juli 2018
Nieuwe klanten kunnen gratis makelaarsloon verdienen met het beleggen of overbrengen van effecten

Niet-klanten die nog tot en met 31 augustus 2018 een beleggersrekening openen bij Bolero, krijgen een vergoeding van 2%.
Bolero is een broker die voor beursgenoteerde effecten zoals aandelen en trackers een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Als u uw huidige bank/broker wilt verlaten en u nog geen klant bent van Bolero, dan is deze zomeractie een interessante gelegenheid.

Actievoorwaarden

De premie wordt berekend op de tegenwaarde van de effecten op 21 september en is beperkt tot 200 EUR. Ook gaat het niet om een bedrag in cash, maar om een korting op toekomstige transactiekosten die 6 weken lang na toekenning geldig blijft.

U kunt een effectenportefeuille opbouwen door effecten naar Bolero over te brengen of door kapitaal naar Bolero te versluizen en dat vervolgens te beleggen. De voornaamste effecten die in aanmerking komen zijn: aandelen, trackers, certificaten, obligaties, staatsbons, kasbons, … Let op, met uw bancaire fondsen kunt u niet terecht bij Bolero. Deze kunt u dan ook niet overbrengen.

Wanneer u effecten overbrengt

Losstaand van deze zomeractie, betaalt Bolero de transferkosten terug die andere banken aanrekenen voor het overbrengen van uw effecten. Bolero komt voor 20 EUR tussen per getransfereerde lijn, op voorwaarde dat de tegenwaarde minstens 500 EUR bedraagt. De terugbetaling is beperkt tot 20 lijnen, dat is maximum 400 EUR (= 20 x 20 EUR).

Opmerking

Let wel op. Het gratis makelaarsloon van 2% kan lager uitvallen doordat de vergoeding beperkt is tot 200 EUR. Een voorbeeld: stel dat u 20 000 euro wil beleggen bij Bolero, dan ontvangt u maximaal 200 EUR ofwel 1%. Bovendien, verkiezen we een vergoeding in cash boven een vergoeding in gratis makelaarsloon dat u wellicht niet volledig kunt opgebruiken in zo’n korte tijd als 6 weken.

 

Deel dit artikel