Nieuws

Ontvang een duoticket voor de volgende VFB-happening op 25 maart

2 jaar geleden - woensdag 1 maart 2017
Bent u bij de eerste 5 bellers op maandag 6 maart om 9 uur, dan kunt u gratis naar het jaarlijks beleggersevent van de Vlaamse Federatie van Beleggers!
VFB

VFB

 

!!!!! ----- Alle duotickets zijn intussen de deur uit! U hoeft dus niet meer te bellen.----- !!!!!

 

De Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) organiseert op zaterdag 25 maart opnieuw haar jaarlijks beleggersevent. Plaats van het gebeuren is Kinepolis Antwerpen. Het event zal draaien rond het thema “Technologie & Innovatie”. Beursgenoteerde bedrijven zoals Agfa-Gevaert, EVS, Gimv en Melexis komen er zich voorstellen. Daarnaast zullen diverse banken, brokers, beurshuizen en fondsbeheerders er hun favoriete aandelen en/of marktstrategie toelichten. U kunt er ook een bezoek brengen aan meer dan 60 standen van financiële instellingen en ondernemingen.

Ook wij van Test-Aankoop invest zullen weer op post zijn met een stand. Meer praktische info en het volledige programma vindt u terug op www.vfb.be. De dag gaat van start om 8.30 uur en wordt afgesloten om 17 uur met een receptie.

Wij geven 5 duotickets voor deze VFB-happening weg! De eerste vijf mensen die vanaf maandag 6 maart om 9 uur bellen naar het nummer 02 790 41 82, zullen de duotickets in de wacht slepen. De lijn is op werkdagen bereikbaar tussen 9u en 12u30 en tussen 13u en 16u. De duotickets zijn voorbehouden voor abonnees van Test Aankoop invest, zolang de voorraad strekt.

 

Veel succes!

Deel dit artikel