Analyse
Kapitaalverhoging Alstom 16 jaar geleden - maandag 3 juni 2002

KAPITAALVERHOGING ALSTOM

De Franse groep Alstom (13,49 EUR) gespecialiseerd in infrastructuren voor de energie-, transport- en scheepvaartsector, voert zoals verwacht een kapitaalverhoging door. Die kadert in het in maart bekend gemaakte herstructureringsplan om de komende drie jaar de rendabiliteit te verhogen en de schulden te verlagen.

Voorwaarden

De kapitaalverhoging vindt plaats van 4 tot en met 17 juni. Voor elke 13 aandelen in uw bezit, kunt u 4 nieuwe aandelen Alstom kopen tegen een prijs van 9,6 euro per stuk. Als u niet over een veelvoud van 13 aandelen beschikt, kunt eventueel intekeningsrechten bijkopen op de beurs van Parijs, of er anders uw rechten op overschot verkopen. Daar krijgen ze immers tussen 4 en 17 juni een tijdelijke notering.

U mag meedoen

Rekening houdend met de huidige koers van het aandeel vinden we dat Alstom zich via zijn herstructueringsplan goed aan het wapenen is voor de toekomst en mooie perspectieven biedt. We raden u dan ook aan om mee te doen met de kapitaalverhoging.

KOERS VAN HET AANDEEL ALSTOM (in EUR)

Volgens ons is Alstom zich via zijn herstructureringsplan om de rendabiliteit op te krikken en de schulden te verlagen goed aan het wapenen voor de toekomst. De perspectieven zijn redelijk goed en daarom raden we u aan met de kapitaalverhoging mee te doen.

Deel dit artikel