Alle expertise van Test Aankoop invest om uw beleggingen te optimaliseren

Onze experten stellen niet alleen hun aanbevelingen ter beschikking via deze website (ook beschikbaar in mobiele versie), maar ook in een wekelijkse nieuwsbrief en twee 100% complementaire tijdschriften.

  • De website van Test Aankoop invest vat de analyses van de experts en het laatste nieuws over de financiële markten samen. De site reikt ook talloze interactieve tools aan om uw beleggingen op te volgen en uw beleggingsstrategie te testen.
  • Het maandblad legt uit hoe een kapitaal te beheren, stelt macro-economische analyses voor en reikt heel wat praktische informatie aan.
  • In het weekblad worden honderden aandelen uit alle landen onder de loep genomen met gestaafde aanbevelingen inzake aankoop en verkoop.

De enige bron van onafhankelijke financiële informatie

100% onafhankelijke financiële informatie dankzij de publicaties en aanbevelingen van onze 30 financiële analisten.

Gespecialiseerd telefonisch advies

30 adviseurs beantwoorden uw vragen of verduidelijken uw twijfels op het gebied van beleggingen, en dit in alle vertrouwen! En in geval van juridische problemen kunt u ook een van onze 50 advocaten bellen. Zij staan u met man en macht bij!

Opleidingen

Tijdens onze opleidingssessies kunt u uw kennis verdiepen en uw mening delen met onze experts.

Preferentiële voorwaarden voor beleggingen

De teams van Test Aankoop invest hebben volledig onpartijdig onderhandeld over een reeks specifieke voordelen voor abonnees. Zo kunt u bijvoorbeeld beleggen tegen een preferentieel tarief!

Onze tarieven

Word lid