Nieuws

De Waregemse spaarbank CKV trok op 24 november de spaarrente op

1 jaar geleden - dinsdag 28 november 2017
Zowel de basisrente als de getrouwheidspremie gaan hoger.

De rekening kan interessant zijn, maar komt met administratieve beperkingen. Daarom is ze niet voor iedereen weggelegd. Tenzij u een kantoor in uw buurt hebt en genoegen neemt met deze administratieve beperkingen, geeft u best de voorkeur aan één van onze favoriete spaarrekeningen.

Deposito’s aantrekken

CKV (Centrale Kredietverlening) trok een jaar geleden haar rentetarieven op en doet deze stunt opnieuw over. De basisrente stijgt van 0,20 naar 0,25%, en de getrouwheidspremie neemt toe van 0,30% naar 0,50%.

De bank verhoogt haar rentetarieven met het oog op het aantrekken van nieuwe deposito’s. De spaarbank wil over voldoende spaardeposito’s beschikken om een kredietportefeuille van een andere bank over te kunnen nemen.

Mogelijk interessant

Als u uw gelden minstens 1 jaar onaangeroerd op deze spaarrekening laat staan, verwerft u de getrouwheidspremie en levert de rekening u dus een totaalrendement op van 0,75%. Daarmee biedt ze de hoogste rente op de markt.

Deze spaarrekening is echter niet voor iedereen even toegankelijk omwille van enkele administratieve beperkingen:
– het aantal kantoren is beperkt,
– er is geen online banking mogelijk
– geld opvragen kan pas na een schriftelijke aanvraag per brief, fax of mail,
– gelden storten gebeurt via een algemene transferrekening waarbij u het nummer van uw spaarrekening als mededeling ingeeft.

 

Deel dit artikel