Nieuws
Binaire opties van www.cfdstocks.com: puur bedrog! 1 jaar geleden - donderdag 26 januari 2017
De gigantische rendementen beloofd door Pacific Sunrise UK LTD zijn enkel theoretisch!

Binaire opties zijn frauduleuze instrumenten. Laat u niet verleiden tot deze oplichterspraktijken!

 

Ga dus niet in op het aanbod van Pacific Sunrise UK LTD en evenmin op andere aanbieders van binaire opties. Hebt u al een rekening geopend bij hen, dan raden we u aan om geen gelden (meer) te storten.

Het aanbieden van binaire opties is een lucratieve praktijk waarmee argeloze beleggers veel geld afhandig wordt gemaakt. De Belgische beurswaakhond (FSMA) heeft daarom in 2016 een algemeen verbod uitgevaardigd op het aanbieden van binaire opties in ons land, na talloze klachten van beleggers die handenvol geld waren kwijtgespeeld en zelfs enkele personen die hun winsten niet gestort kregen.

Het principe van binaire opties is eigenlijk gewoon gokken op de evolutie van aandelen, munten, grondstoffen, enz, maar dan op heel korte termijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd of de koers van de dollar de komende minuut of het komende uur zal stijgen of dalen.

Gokt u verkeerd, dan verliest u uw volledige inleg. Wanneer u toch wint, krijgt u een winst die lager ligt dan uw inleg. Dit hebben we ook zelf mogen ondervinden tijdens een test die we hebben uitgevoerd.

Deel dit artikel