Uw digitaal magazine

31 maart 2020

U kunt uw financiële publicaties ook op uw smartphone of tablet lezen via onze digitale applicatie. Voor abonnees is dit volledig gratis.
Zo gaat u te werk om de app te downloaden en u in te loggen als abonnee.


App downloaden en inloggen

Stap 1: download de gratis app

Kies voor welk platform u de gratis app TA invest Digitaal wilt installeren. U kunt de gratis applicatie zoeken in de App Store van Apple als u een iPad of iPhone gebruikt of de Google Play store als u beschikt over een Android toestel.

Stap 2: meld u aan als abonnee

Aanmelden is kinderspel als u al geregistreerd bent op onze website en u uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord kent.

  1. Klik bovenaan uw scherm op "log in".
  2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Wanneer u aangemeld bent, krijgt u een welkomstboodschap te zien. U kunt nu gebruik maken van al onze diensten en alle publicaties lezen waarop u geabonneerd bent.


Hebt u problemen om in te loggen?

In de meeste gevallen komt deze overeen met uw e-mailadres. U kan deze ook terugvinden op uw persoonlijke profielpagina op onze website, onder “persoonlijke informatie”. Of vraag uw gebruikersnaam opnieuw op via mail

In dat geval dient u een nieuw wachtwoord aan te maken waarmee u dan voortaan kunt inloggen op onze website en in de applicatie. Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Dan zal u eerst onze registratieprocedure moeten doorlopen, om een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord aan te maken. Hou ook uw abonneenummer bij hand, want die zal u op een bepaald moment ook moeten invoeren. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u dan niet alleen aanmelden in de app, maar krijgt u ook op onze website toegang tot alle informatie die exclusief is voorbehouden voor onze abonnees. Start uw registratie

Onze applicatie ondersteunt voorlopig nog niet het aanmelden met uw social media account. Dus ook in dat geval dient u een wachtwoord aan te maken. U kan dat doen op uw persoonlijke profielpagina op onze website (onder “Mijn account”). 

Om toegang te krijgen tot onze publicaties en te profiteren van de aanbevelingen en analyses van onze financiële experts, kunt u zich online abonneren of contact opnemen met onze afdeling abonnementen op 02 542 32 00.

 Als u het antwoord op uw vragen niet heeft gevonden, kunt u contact opnemen met onze abonnementsafdeling via het nummer

02 542 32 00

van 9 tot 12.30 u. en van 13 tot 17 u
vrijdag tot 16 u