Kortrijk Ring Shopping Center

Dit financiële product volgen wij niet meer op. 

Artikels

 • Analyse
  Het vastgoedcertificaat Kortrijk Ring Shopping Center keerde een 3e liquidatiecoupon uit 1 jaar geleden - dinsdag 4 april 2017
  De coupon werd op 29 maart uitgekeerd.
   
   
   
   

  Het advies van onze experten en onze risicobeoordelingen zijn enkel voor abonnees. Wil u graag toegang?

  Ik wil toegang tot deze inhoud!
 • Analyse
  Kortrijk Ring Shopping Center: lager liquidatiebedrag 1 jaar geleden - woensdag 12 oktober 2016

  Het vastgoedcertificaat Kortrijk Ring Shopping Center, dat in vereffening is en op 30 maart jongstleden een tweede liquidatiecoupon uitbetaalde, bracht zijn halfjaarlijks verslag uit.

   
   
   
   

  Het advies van onze experten en onze risicobeoordelingen zijn enkel voor abonnees. Wil u graag toegang?

  Ik wil toegang tot deze inhoud!
 • Analyse
  Gemeenteplein Oudergem en Kortrijk Ring Shopping Center: vereffening 2 jaar geleden - donderdag 16 juni 2016

  De vastgoedcertificaten Gemeenteplein Oudergem en Kortrijk Ring Shopping Center zitten al een hele tijd in de vereffeningsfase.

  Als de kosten niet te hoog oplopen, dan verkoopt u volgens ons best beide vastgoedcertificaten zodra de koers in de buurt ligt van het geraamde resterende netto liquidatiebedrag. Gebeurt dat niet, dan kunt u maar beter de definitieve vereffening van de certificaten afwachten.

   

  Uit het jaarverslag leren we dat voor Oudergem het resterende netto liquidatiebedrag nog steeds op zo’n 11 EUR geraamd wordt en dat het nog voor eind dit jaar zou worden uitgekeerd.

   

  Voor Kortrijk Ring Shopping wordt ook nog altijd op zowat 22 EUR gemikt, maar er wordt geen enkele indicatie gegeven over de toekomstige betaling(en).

   

  Koers op het moment van de analyse

  Gemeenteplein Oudergem: 11,01 EUR

  Kortrijk Ring Shopping Center: 20,23 EUR

   

  Deel dit artikel

 • Analyse
  Kortrijk Ring: liquidatiecoupon 2 jaar geleden - woensdag 23 maart 2016

  Het vastgoedcertificaat Kortrijk Ring Shopping Center, dat ruim een jaar geleden in vereffening ging, betaalt op 30 maart (ex-coupon al op 24 maart) een tweede liquidatiecoupon uit.

   
   
   
   

  Het advies van onze experten en onze risicobeoordelingen zijn enkel voor abonnees. Wil u graag toegang?

  Ik wil toegang tot deze inhoud!
 • Analyse
  Certificaten Kortrijk Shopping en Oudergem 3 jaar geleden - woensdag 27 mei 2015

  Na de informatievergaderingen bij de vastgoedcertificaten Kortrijk Shopping en Gemeenteplein Oudergem zijn we weer wat wijzer geworden over hun vereffening.

  Kortrijk Shopping: nog twee coupons

  Het resterende liquidatiesaldo wordt geschat op zo’n 53 EUR netto en zal de komende 2 jaar worden betaald. Op de 8,6 miljoen euro die nog rest, dient 5 miljoen euro als waarborg voor de koper. Deze waarborg geldt één jaar vanaf het verlijden van de authentieke akte op 12 januari 2015. Tot op heden heeft de koper, Wereldhave Belgium, niet de intentie geuit om op deze garantie een beroep te doen. De resterende 3,6 miljoen zou voornamelijk dienen voor een eventueel probleem met de fiscus (heeft een termijn van 2 jaar) rond de registratierechten. Volgens de beheerders is het weinig waarschijnlijk dat de twee bedragen zullen worden aangesproken. We kunnen ons dus verwachten aan twee liquidatiecoupons : één in de 1e helft van 2016, de andere in de 1e helft van 2017.

   

  Gemeenteplein Oudergem: mogelijk één coupon

  Het resterende liquidatiesaldo bedraagt 11 EUR netto. Een restbedrag van 1,87 miljoen euro wordt aangehouden om tegemoet te komen aan een eventueel probleem rond de registratierechten. Gezien het beperkte bedrag is het waarschijnlijk dat voor het einde van 2016 één liquidatiecoupon wordt betaald.

   

  Deel dit artikel

Meer
×
Vertel ons wat u denkt
kortrijk-ring-shopping-center
In welke mate zou u deze webpagina aanbevelen aan uw vrienden en familie ? Geef een score tussen 1 (zeker niet) en 10 (zeker) *
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Opmerkingen (optioneel)
Verzenden