Actie “Bespaar Energie” in Brussel

Met Test Aankoop kan je jouw energiefactuur flink doen zakken door energiebesparende maatregelen uit te voeren. Daartoe zoekt Test-Aankoop voor jou een betrouwbare vakman in jouw streek. Je geniet een complete service en een juridische bescherming zodat je de werken zonder zorgen kan laten uitvoeren. Schrijf je nu vrijblijvend in.

Het dak isoleren

bespaar tot € 1250 per jaar

Tot 30% van de gestookte energie verdwijnt via een slecht of niet geïsoleerd dak. Dakisolatie is een absolute prioriteit om te besparen. In enkele jaren tijd heb je jouw investering terugverdiend.

 

Spouwmuren na-isoleren

bespaar tot € 1000 per jaar
Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur van een woning opgevuld met isolerend materiaal. Dat beperkt het warmteverlies in de woning en verhoogt tegelijk het leefcomfort. 

De gevels langs buiten of binnen isoleren

bespaar tot € 1 300 per jaar

De isolatie gebeurt aan de buitenkant of de binnenkant van de gevel en daarna komt er een nieuwe afwerking. Het is een techniek die een uiterste zorg voor details vereist.

 

De vloer of kelder isoleren

bespaar tot € 180 per jaar

Het isoleren van de vloer (via de bovenzijde of via de (kruip)kelder) zal niet alleen jouw energieverbruik verlagen, maar ook jouw wooncomfort beduidend verhogen (verminderd koudegevoel).

 

Hoogrendementsglas plaatsen

bespaar tot € 300 per jaar
Hoogrendementsglas isoleert tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en tot zes keer beter dan enkel glas. Op die manier kan je jouw energieverbruik tot 15 % doen dalen. 

Een condensatieketel plaatsen

bespaar gemiddeld € 300 per jaar
Bij een condensatieketel wordt energie gerecupereerd uit de rookgassen. Dat komt het rendement van de ketel ten goede. Het zal ruim 10 % hoger liggen dan bij een traditionele verwarmingsketel. 
Ik schrijf mij nu in