Gids

Test Aankoop : jouw partner bij het bouwen en renoveren

18 februari 2021
batibouw test aankoop acties energie en bouw

We hebben een reeks initiatieven ontwikkeld om kandidaat-(ver)verbouwers te ondersteunen. Hierna vind je een volledig overzicht van de acties en voordelen die wij op het vlak van bouw en energie aanbieden. Onze gids "Test Aankoop: jouw partner in raad en daad" vat het samen en geeft je een idee van de mogelijke besparing die je kunt verwezenlijken. Gratis te downloaden.

Onze ervaring leert dat een van de redenen waarom consumenten niet de stap zetten om energiebesparende ingrepen zoals het isoleren van de woning uit te voeren, is dat ze het moeilijk hebben om een betrouwbare vakman te vinden die het werk volgens de regels van de kunst uitvoert.

Test Aankoop wil jou helpen bij jouw keuzes om een energiezuinige woning te verkrijgen en om de energie die je toch nodig hebt, tegen een voordelige prijs te kunnen verkrijgen. In die zin hebben we een reeks initiatieven uitgewerkt. 

Voor een gezonde, energiezuinige woning

Zo kun je via onze actie “Voor een gezonde en energiezuinige woning” een vakman inschakelen voor alle soorten isolatiewerkzaamheden (isolatie van dak, muren, vloer), de plaatsing van hoogrendementsglas, een verwarmingsketel of ventilatiesysteem of nog de aanpak van vochtproblemen in de woning.

Tegelijk hebben we een heus energieplatform uitgewerkt, zodat je een voordelige keuze kunt maken voor jouw gas- of elektriciteitscontract, de aankoop van stookolie en pellets of de plaatsing van een propaantank, of zelfs de plaatsing van zonnepanelen.

Betrouwbare informatie en tips

In onze gids “Test Aankoop: jouw partner in raad en daad” geven we je voor de diverse ingrepen en (groeps)aankopen een idee van de mogelijke besparing. Wist je bv. dat je dankzij spouwmuurisolatie jouw verwarmingsfactuur tot € 700 per jaar lager kunt doen uitvallen? Of dat een goede keuze van contract voor gas en elektriciteit jou een winst tot € 500 kan opleveren?

Verder sommen we er de opties op om jouw werken te financieren, van de renovatielening tot en met het (opnieuw) aanspreken van een hypotheeklening. En we geven interessante tips om het onderste uit de kan te halen bij jouw bank of een andere financiële instelling.

Een volledig overzicht van alle acties en het voordeel dat je eruit kunt puren, vind je samengebracht in onze gids, die je hieronder gratis kunt downloaden.

Deze gids is toegankelijk voor abonnees en niet-abonnees. Meld je aan met je bestaand profiel of registreer je om toegang te krijgen.

Aanmelden  Registreren