Nieuws

International Repair Day: als Laura kan herstellen, dan jij ook

14 oktober 2022
Vrouw herstelt stofzuiger Dyson

Laura van Test Aankoop weet van aanpakken, maar echt handig is ze niet. Tenminste, dat dacht ze. Tot ze de batterij van een Dyson stofzuiger met succes repareerde omdat het morgen International Repair Day is. Alle tips om je stofzuiger te herstellen zijn binnenkort te zien op Repairguide, ons herstelplatform.

Op zaterdag 15 oktober vieren we International Repair Day, de dag waarop organisaties en verenigingen wereldwijd het belang van herstellen extra in de verf zetten. Je spullen herstellen is vaak vrij eenvoudig en in deze tijden ook steeds belangrijker. Nieuwsgierig naar wat je die dag allemaal kunt doen en waar? Ontdek het op de interactieve kaart van Repair&Share, onze partnerorganisatie binnen het Europese project SHAREPAIR.

Je Dyson zelf repareren

Ook wij dragen ons steentje bij en hebben in dat kader enkele repairvideo's opgenomen. De spits afbijten, doen we met een herstelvideo over 'hoe je de batterij kunt repareren van een Dyson stofzuiger'. Onze collega Laura, naar eigen zeggen "niet van de handigste", gaat de uitdaging aan en herstelt de stofzuigerbatterij met succes. 

Wil je net als Laura zelf je spullen repareren? Surf dan naar onze Repairguide en leer alvast hoe je je printer, laptop, smartphone, wasmachine of koelkast kunt herstellen.

Ontdek onze hersteltips op Repairguide

Want liever zelf herstellen, dan te laten herstellen of een nieuwe te kopen als iets stukgaat. Met ons advies kun je alvast geld besparen en dure reparaties of lange wachttijden vermijden.  

Handleiding om je toestellen te leren herstellen

Toch graag een praktische handleiding bij de hand terwijl je aan het herstellen bent? Bel en bestel dan onze gratis reparatiegids ‘Herstellen doe ik zelf’:

0800 50 332

Met onze tips in deze praktische gids kun je heel wat courante defecten en problemen zelf oplossen aan je computer, smartphone, printer, koelkast, wasmachine, blender of stofzuiger. De herstellingen zelf doen, is meestal niet zo moeilijk.