Nieuws

“Test Aankoop on tour”: onze experts geven advies op Batibouw

26 februari 2020

Zit je met vragen over isolatie, verwarming of hernieuwbare energie ? Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een betrouwbare vakman of de meest voordelige hypotheeklening ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres : onze bus staat geparkeerd in paleis 5, stand 5201, op Batibouw.

Bouwen, renoveren of je huis opknappen: vaak moet je grote investeringen aangaan met een langdurige impact. Het komt er bijgevolg op aan om de juiste keuze te maken. Daarom kun je op voorhand maar beter zoveel mogelijk informatie verzamelen, ook bij experts die jou onafhankelijk en objectief advies geven. Op Batibouw antwoorden wij op al jouw vragen over energie en kredieten. Maar je kunt bij ons ook terecht met al jouw andere vragen, of je nu abonnee bent of niet.

Bouwen en renoveren: goed begonnen…

De gebouwschil doeltreffend isoleren, een juiste keuze maken van systeem voor de verwarming en warm water, investeren in hernieuwbare energie… Onze experts zullen jou helpen bij jouw keuze, aan de hand van onze rekenmodules en online dossiers, via een of andere actie, groepsaankoop of ander initiatief om jou geld te laten besparen.

Informeer je zeker eens over onze actie “Bespaar energie” voor werken die door een vakman kunnen worden uitgevoerd, met kwaliteitsmaterialen en volgens de regels van de kunst, tegen een correcte prijs en binnen een redelijke termijn. Test Aankoop houdt daarbij een oogje in het zeil; zo kun je zonder zorgen aan de werken beginnen.

Leningen, akten, contracten: win ons advies in

De juiste leenformule kiezen, de financiële instelling vinden die jou de goedkoopste lening voorstelt, die resultaten gebruiken om verder te onderhandelen… Het zijn cruciale stappen waarbij onze experts je duiding kunnen geven om tal van valkuilen te vermijden. De aangekondigde tarieven zijn niet per se vast; door het juist aan te pakken kun je lagere intresten afdwingen. Onderhandelen blijft het devies op het vlak van hypotheekleningen. Verzamel ook informatie over zaken die aan jouw lening zijn gekoppeld, zoals een schuldsaldoverzekering. Onze experts kunnen jou interessante informatie daarover bezorgen.

Test Aankoop op de afspraak

De bus van Test Aankoop op Batibouw is ook de plek om uitgebreider kennis te maken met diensten die gewoonlijk aan onze abonnees zijn voorbehouden. Je kunt er terecht met al jouw vragen. Kunnen we toch niet meteen het juiste antwoord geven, dan noteren we jouw vraag en nemen we later opnieuw contact met jou op. Afspraak in paleis 5, stand 5201, van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart.

Naar onze rubriek Batibouw