Nieuws

Zeven dagen om alles te weten te komen over isolatie!

14 december 2016
Zeven dagen om alles te weten te komen over isolatie

14 december 2016
Isoleren is de oplossing indien u thuis lekker warm wilt kunnen cocoonen, zonder uw verwarmingskosten zwaar te verhogen. Neem deel aan ons programma en ontvang advies, tips en informatie over materialen, technieken en financiële steun voor het isoleren van uw woning.

De temperaturen zakken! Zin om te cocoonen en van de warmte te genieten in uw woning? In de warmte, ja, maar niet noodzakelijk gewikkeld in 3 truien of begraven onder de dekens! Niets zo goed als het gevoel van een aangename warmte in gans uw woning, zonder dat uw verwarmingsbudget enorm de hoogte in gaat.

De oplossing? Isoleren!

Wist u dat 5 cm isolatie al volstaat om het warmteverlies langs de muren te verminderen met 70%? Om meer te weten te komen over isolatie, het materiaal, de technieken en de financiële steun die u kunt genieten, lanceren we het programma “7 dagen om alles te weten te komen over isolatie”.

Schrijf u hieronder in en ontvang elke dag een informatieve mail die u advies, tips en de nodige informatie bezorgt over isolatie in uw woning. 
Nadien is het aan u om te starten met isoleren zodat u nooit nog koud heeft! 

 

Afdrukken Versturen via e-mail