Nieuws

Schrijf u nu in voor onze groepsaankoop zonnepanelen en win uw installatie!

31 mei 2017
Groepsaankoop zonnepanelen

31 mei 2017
Op 1 juni lanceren we onze derde groepsaankoop zonnepanelen op rij. Daarmee kunt u opnieuw intekenen voor een vrijblijvende prijsraming. Via een veiling zullen de winnende installateurs aangeduid worden. Met dit initiatief mikken we niet alleen op een scherpe prijs, twee deelnemers aan de wedstrijd zullen hun installatie ook cadeau krijgen!

Vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen

Wist u dat meer dan 2 500 consumenten de voorbije twee jaar zonnepanelen geplaatst hebben via Test Aankoop? Dat is geen toeval!

Hulp bij elke stap in de procedure

Door dit soort van groepsaankopen willen we de stap naar deze vorm van hernieuwbare energie toegankelijker maken. We helpen en begeleiden iedereen bij elke stap in de procedure, van bestek tot inschrijving.

Immers, het financiële aspect is één zaak, de keuze van een geschikte aannemer en installatie is een ander paar mouwen. Veel consumenten zien ertegenop om zelf op zoek te gaan naar de voordeligste aannemer en passende installatie.

Bovendien kunt u, ongeacht of u abonnee bent van Test-Aankoop, steeds met uw vragen terecht bij ons Contact Center.

Interessant voor onze planeet én uw energiefactuur

Als belangrijkste doelstelling in het Klimaatakkoord van Parijs werd afgesproken om de temperatuurstijging ruim onder 2°C te houden. Hiervoor moeten de CO²-emissies wereldwijd snel afnemen. Ook u kunt uw steentje bijdragen door in te zetten op hernieuwbare energie.

Investeren in zonnepanelen is bovendien nog steeds financieel interessant. De kostprijs van installaties blijft dalen terwijl ze aan efficiëntie winnen.

Ondanks de nakende wijzigingen met betrekking tot de compensaties in de drie gewesten, blijft het financieel rendement van de investering in zonnepanelen overeind. In gunstige omstandigheden kan dit op 20 jaar zelfs oplopen tot 4 à 5%. U leest er meer over in ons dossier Zonnepanelen: nog interessant?

Nog vragen? Aarzel niet om te bellen naar onze Energielijn op 02 542 33 86.


Afdrukken Versturen via e-mail